Fugleskydning, Folketingsvalg og valgflæsk på Fars Dag

Højtærede Medborgere og Skyttebrødre

Bestyrelsen i Assens Borgerlige Skyttelaug af 1747 anbefaler sine medlemmer i et brev af 11. maj 2019 at udøve sin borgerpligt den 5. juni. Først og fremmest ved at stemme til Folketingsvalget og dernæst at møde frem til den årlige Fugleskydning. 

Hvad angår Folketingsvalget kan man benytte sig af sin demokratiske stemme ved at bruge brevstemning frem til den 1. juni 2019 i Borgerservice på Assens Rådhus. (Medbring pas, kørekort eller sundhedskort). Man kan også brevstemme på ethvert folkeregister i landet, uanset hvilken kommune man kommer fra. 

Flere medlemmer af Skyttelauget fremkom dog med flere gode ideer på årets generalforsamling for nylig, hvad angår Folketingsvalget. ”Hvorfor ikke lade 5 valgbusser afgå fra skydepladsen kl. 16.30 til valgstederne i Assens Kommune”. Hertil måtte den nye formand, Søren Overgaard, mane til besindelse. ”Nu er dette jo ikke en tipskupon. Og en helgardering er ugyldig, så for at ramme plet skal man tænke sig om, så anbefalingen er kort og godt, at brevstemme”.

Når brevstemmerne er afgivet, kan de højtærede medlemmer af Skyttelauget se frem til årets fugleskydning på Næs den 5. juni 2019, hvor der bydes på VALGFLÆSK, nye kartofler og persillesovs til frokosten på Restaurant Maagen.

De bedste skyttelaugshilsner
Assens Borgerlige Skyttelaug af 1747